Meny
Search
Search
Thomas fikk jobb hos EY

Thomas fikk jobb hos EY

30. januar 2024
Fikk jobb etter HJEM TIL JUL

Like før juletid arrangerte Grenland næringsforening og Powered by Telemark arrangementet HJEM TIL JUL, med det formål å trekke studenter tilbake til Grenland.
 

For Thomas Nøstdahl ble dette en vellykket opplevelse. Han hadde ikke så store forventninger, men i dag sitter han med arbeidskontakt i hånden. Han er ferdig med sin mastergrad i juni, og i august starter han for EY i Porsgrunn.    

 

– Jeg hadde egentlig bare planer om å dra hjem på ferie, men så klarte jeg å komme tilbake i tide til arrangementet. Jeg snakket med EY, og etter hvert kontaktet de meg. Etter to intervjuer var jobben i boks, forteller han.
 

Daglig leder i Grenland næringsforening, Mette Sannerholt Andersen, sier arrangementet i desember ble en skikkelig suksess og sier at dette er noe som skal gjentas.

– Det var totalt 240 påmeldte, inkludert studenter og bedrifter. Comfort Hotell i Porsgrunn var fullbooket, og dette er noe vi gjerne vil gjenta. Det var høy kompetanse blant deltakerne, og jeg tror vi traff noe viktig, sier hun og peker på den generelle kompetansemangelen over hele landet, som fører til sterk konkurranse om de beste talentene. Derfor er det viktig å få tilbake studenter som har forlatt Grenland.
 

Therese Mostad, HR-ansvarlig i Telemark hos EY, har vært involvert i ansettelsesprosessen til Thomas og sier:

– Slike arrangementer er nyttige for oss. Det er utfordrende å få studenter tilbake til Grenland, og dette er en flott mulighet til å presentere oss selv. Vi har mye erfaring med nyutdannede, og når det gjelder Thomas, virker han veldig engasjert etter to runder med intervjuer, sier hun.

folk

Deler av teksten er hentet fra Vardens artikkel om saken

facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM