Meny
Search
Search
To populære arrangementer

To populære arrangementer

16. januar 2024
KI og Eiendom
15. januar avholdt vi seminaret KI ABC – bli litt klokere på kunstig intelligens på kort tid på Powerhouse Telemark sammen med NHO Vestfold & Telemark. Det var tydelig at dette var et team som var aktuelt for vi hadde venteliste på arrangementet, og Digital Norway ga oss en innføring i oppbygging og forslag til bruk av KI.
folk

Dagen etter var det fullt hus på frokostmøtet Bygg- og anleggsanalysen 2023 som ble arrangert på Comfort Hotell Porsgrunn sammen med BDO Telemark. Bygg- og analeggsbransjen er i en krevende tid, og om lang hundre personer fikk høre Henning Dalsegg fra BDO presentere bygg- og anlegganalysen, Heide Sjerve (Steinar Moe Eiendom) fortalte og deres satsing på Klosterøya og konsernsjef i SpareBank 1 Sørøst-Norge, Per Halvorsen, presenterte et makrobilde av den økonomiske situasjonen.
(Bildet øverst)


 
Møteplassen
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM