Meny
Search
Search
Underskriftskampanje strøm

Underskriftskampanje strøm

03. november 2023
Prisforskjellene på strøm i Norge må utjevnes
Næringsforeninger og næringsallianser i Rogaland, Agder, Vestfold og Telemark står samlet i en felles aksjon der en delegasjon fra næringsforeninger og lokale politikere den 14. november vil møte representanter på Stortinget samt olje og energiminister Terje Aasland for å forlange mer konkurransedyktige strømpriser i vår region. 

Næringslivet kan ikke leve med at dagens strømsystem - der regionene har svært ulike priser - over lang tid, og der regionen som produserer mest strøm har de høyeste prisene. Det må skje noe. En samlet region ble svært skuffet da Strømprisutvalget ikke kom opp med løsninger.

Utvalget peker på politikerne for løsninger på kort sikt.
Under møtet vil det bli presentert et alternativ til Strømprisutvalgets løsninger: Æge Energi har laget en rapport om disse prisforskjellene kan jevnes ut, hvordan de egentlig oppstår og hvor ille det faktisk kan bli framover i worst case -scenario med dagens system. I møtet vil det bli presentert viktige bedrifter som merker prisene hardt og få høre hva dette betyr i praksis: svakere lønnsomhet og færre investeringer i region NO2; den mest industritette regionen i landet og den som eksporterer klart mest.

Vi ønsker å synliggjøre hvor viktig denne saken er for næringslivet ved å be om din digitale underskrift. Sammen blir vi sterkere!

Frist: søndag 12. november.
 

SIGNER HER


 
Næringspolitikk
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM