Meny
Search
Search
Vekstkonferansen

Vekstkonferansen

15. november 2023
Suksess første året
Vekstkonferansen samlet 220 deltakere til heldagskonferanse i Langesund. 
Programmet var laget for å vise frem de store prosjektene i vår region, og hvilke muligheter som finnes her i årene som kommer.

Det ble en fullpakket dag med mingel, mat og en rekke spennende foredrag.
Vi fikk høre om spennende planer på Frier Vest, Fensfeltets muligheter i det grønne skiftet, 24SevenOffice sin reise og arbeidet som foregår på Gromstul/"Googletomta".
Elisabeth Holvik i SpareBank 1 Norge ga oss en realitetssjekk på både norsk og internasjonal økonomi, og Thea Øverli i Lede fortalte om prioriteringene i strømnettet.
Sunniva Rose i Norsk Kjernekraft ivrer etter å starte med kjernekraft, og redegjorde for hvilke muligheter vi har med denne energikilden.

Odd’s trener Pål Arne "Paco" Johansen fortalte om fotball, spillerutvikling og betydningen av å se ting i sammenheng. 
Ordførerne Marius Roheim Aarvold, Stina Anlaug Sætre, Janicke Andreassen, Jon Pieter Flølo og Elisabeth Hammer stilte opp til ordførerutspørring for første gang samlet. Avtroppet ordfører Hedda Foss Five reflekterte, sammen med Mette Sannerholt Andersen, rundt hennes 12 år som ordfører, og Fjuz oppfordret oss til å fremsnakke regionen.

Med topp score på evalueringen er dette en konferanse som har kommet for å bli!

folk

 


folk

 


folk

 


folk

 

Møteplassen
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM