Meny
Search
Search
GNF lanserer: JOBB I GRENLAND

GNF lanserer: JOBB I GRENLAND

06. november 2023
GNF lanserer ny medlemsfordel
Grenland Næringsforening ønsker å bidra til at våre medlemsbedrifter har «Norges beste hoder» i sine rekker, og å legge til rette for at single og par, blir kjent med regionens spennende jobbmuligheter.
Derfor lanserer vi JOBB I GRENLAND! – og tilbyr våre medlemsbedrifter å legge ut sine ledige stillinger på vår nyetablerte plattform!

Målet er å samle ledige jobber i regionen så vi kan vise mangfoldet av jobber her. Det er enkelt å registrere ledig stilling via skjemaet på nettsiden, og du kan melde inn, både et generelt underliggende kompetansebehov - eller en spesifikk stilling du utlyser. Du linker din annonse videre til finn.no/nav.no/bemanningsbyrå/nettside eller andre.

Vi ønsker stor bredde, så om du er en liten bedrift, et bemanningsbyrå eller en stor bedrift, ønsker vi deres ledige stillinger her.
Legg inn din stilling I DAG, så vi samlet kan få vist hvilke jobbmangfold som finnes i Grenland.

Tilbudet er åpent for alle, og inntil videre være GRATIS for medlemsbedrifter.
Ikke-medlemmer betaler 500,- + mva. per annonse.
 

LINK TIL NETTSIDEN

facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM